keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Juhannusajelua


Suodattimien vaihdon jälkeen juhannuksen aika menikin ajeluttaessa sukulaisia ja itseä Ärjänselän ja Kajaaninjoen maisemissa. Vietimme myös syntymäpäiväjuhlia yhdellä näistä risteilyistä. Itselleni tärkeä tapahtuma oli myös ukkini vierailu Tähdellä, jonka tuloksena sain positiivisen "katsastus suoritettu ja laiva hyväksytty" -kommentin.

Alla kuva juhannusaattoillan aallokosta Toukan-salmesta etelään. Vaikka aallokko ei niin korkea ollutkaan niin kaste tuulilasissa ei ole vesisadetta.


Yksi mainitsemisen arvoinen asia on myös kölin osuminen ilmeisesti uppotukkiin tai johonkin pehmeään maa-ainekseen lyhyellä Sokajärven piipahduksellamme. Ajauduimme hiukan sivuun väylän keskikohdasta, mutta olimme kuitenkin kartan ja plotterin mukaan vielä kaukana matalasta. Siitä huolimatta pieni raapaisu pääsi tapahtumaan ja kapteenin mieli mustenemaan hetkeksi. Potkuriin ja pohjaan muuallekaan ei onneksi osunut ainoastaan vain köliin. Tekevälle näköjään "taas" sattuu.. Onneksi muutamaa tuntia myöhemmin etuhytissä tapahtuneet syntymäpäiviin liittyneet musiikkiesitykset sekä tuulisissa oloissa takakannella paistetut muurinpohjaletut pyyhkivät pahimman harmituksen mielestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti