maanantai 25. elokuuta 2014

Myydään veneilytarvikkeita


Nyt, kun olen saanut Teidät lukemaan blogiani niin ajattelin alkaa myymään kaikenlaista tallini perukoille kasautunutta roinaa..

Minulle on kertynyt vuosien varrella hiukan ylimääräistä veneilytavaraa, joten jos kiinnostaa niin saa ottaa yhteyttä. Rohkeitakin tarjouksia otetaan vastaan, kun tarvikkeet ovat tosiaan minulle ylimääräisiä!

Tallista löytyvät ainakin:

-Uusi teräsvenekompassi Ritchie Hb-845-Uusi käyttövesipumppu Johnson-Uusi heittoliina ja uusi pelastusrenkaan valo-Kiertovesilämmityksen patteri. Pituus 1,1 metriä.-Kiertovesipumppu 24V
-Ikkunoiden kiinnitykseen kaksi pätkää mustaa käyttämätöntä painelistaa valkoisella kiilakumilla 3,2 ja 1 metriä. Lasin vahvuus 4mm ja seinän 12mm.-Puhallinlämmittimen metallinen Y-haara ja puhallussuutin 55mm letkulle.-Poijuhaka-Pieni invertteri
-Pääkytkin

-Lämmityspatteri 230V
-Sinistä vesijohdon suojaputkea

-Fiskarin vanha, mutta ehjä ja vedenpitävä pressu.-Valmiiksi kertaalleen pellavaöljyllä ja kahteen kertaan punaisenruskealla puunsuojalla kyllästettyä valeura- eli ns. siskonpaneelia yhteensä ainakin 370 metriä. Pinossa on eri mittaisia paneeleja, mutta keskipituus on noin 210 cm.
-Äänieristettäkin taitaa löytyä pari neliötä.

-Jos joku kaipailee veneelleen talvisäilytyspaikkaa ja/tai mahdolisuutta remontoida katon alla venettään, niin pihastamme Vantaalta löytyy korkea sisämitoiltaan 4x10 metrinen pressuhalli. Sähköt ovat vieressä ja 32A voimavirtaa on myös tarjolla. Remonttiapuakin voisin ehkä tarjota, jos joku sellaista kaipailee.

Siinä alkuun. Katsotaan sitten mitä tallista jatkossa paljastuu. Yhteydenotot:  tahtilaiva@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti