keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Maailmanympäripurjehtijat, Herra ja Rouva Prusak

Ensi alkuun kiitoksia taas edelliseen juttuuni lisätyistä kannustavista kommenteista Tähtilaiva-blogin kirjoittamiseen liittyen! Mukava kuulla, että näistä tarinoista on iloa Teille!

Lupasin samassa yhteydessä laittavani myös esille tämän Viva-lehdessä 7/2006 julkaistun kirjoituksen Seija ja Jendrek Prusakin yhteisistä purjehdusmatkoista maailman merillä. Ja kuten jo silloin kerroin, sain jutun sisältäneen lehden haltuuni heistä jälkimmäiseltä ollessamme Tähtimiehistön kanssa Ristiinan vierasvenesatamassa. Tämän mielenkiintoisen tarinan luettuani tekisi oikeastaan mieli kaivaa päivänvaloon myös heidän Vene-lehteen matkoistaan kirjoittamat artikkelit, nimittäin tässä kerrottu on selvästikin vain pintaraapaisu vuosien mittaisista purjehduksista. Olisi luonnollisesti herkullista lukea vielä tarkemminkin kaikista lukemattomista sattumuksista, mitä tuollainen reissu vain voi pitää sisällään.

Harmittavasti en Herra Prusakin kanssa taratellessa myöskään tajunnut pyytää audienssia heidän itse ranskalaisten piirustusten mukaan rakentamaansa s/y Serenadaan. Alus kun oli samassa laiturissa Tähden vieruskaverina. Ehkä seuraavalla kerralla sitten.. Nuo jokaisen blogitekstin sivulla olevat ja linkkeinä kirjoituksiin toimivat tunnisteet tulevat myös hiukan kiusallisesti parin ensimmäisen kuvan päälle. Koitin kuitenkin laittaa sivut esille niin suurina kuin mahdollista, joten toivottavasti ne eivät huononna kauheasti lukukokemustanne.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti